منصور حقیقت‌پور گفت‌: نمی‌توان انقلابی‌گری را متعلق به یک طیف خاص دانست؛ مثلاً شهید قاسم سلیمانی چهره‌ای بود نه اصلاح‌طلب و نه وابستگی تشکیلاتی به اصولگرایان داشت. کشور دقیقاً به آدمی مثل ایشان احتیاج دارد و مردم به چهره‌ای مثل شهید سلیمانی رأی خواهند داد.

منصور حقیقت‌پور

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتماد آنلاین، اصولگرا یا اصلاح‌طلب؟ این‌که کاندیدای مورد نظر کدام یک از گروه‌های سیاسی در مرداد ماه ۱۴۰۰ کلید پاستور را از حسن روحانی تحویل خواهد گرفت. سوالی است که حتماً ذهن بخش بزرگی از جامعه را به خود مشغول کرده است. برای رسیدن به جواب این پرسش باید منتظر ماند و دید از میان کاندیداها، اصولگرا یا اصلاح‌طلب، چه کسی جانشین حسن روحانی خواهد شد.

منصور حقیقت‌پور، فعال سیاسی اصولگرا در این‌ باره اظهار کرد: این روزها خیلی‌ها این ذهنیت را به جامعه ترویج می‌دهند که به احتمال زیاد مردم کمی در انتخابات ۱۴۰۰ رأی خواهند داد. این در حالی است که مردم قطعاً با نظام قهر نمی‌کنند و حتماً پای انتخابات خواهند آمد و رئیس‌جمهوری مد نظرشان را انتخاب خواهند کرد. شاید بگویید، بیشتر مردم در انتخابات اسفند گذشته رأی ندادند، اما باید این را در نظر بگیریم که بحث انتخابات مجلس با انتخابات ریاست‌جمهوری فرق می‌کند و ان‌شاءالله در انتخابات ریاست‌جمهوری شاهد حضور پررنگ مردم خواهیم بود.

نماینده ادوار مجلس در ادامه گفت: مردم برای ایجاد تحول در ساختارهای تصمیم‌گیری، به‌ویژه ساختار اقتصادی، وارد صحنه می‌شوند و به کسی رأی خواهند داد که برنامه‌های جامعی برای برداشتن موانع اقتصادی داشته باشد.

او تصریح کرد: مردم مخصوصاً در انتخاب رئیس دولت قابل ‌پیش‌بینی نیستند. با این حال باید دید در ماه‌های باقی‌مانده تا روز انتخابات چه مسائلی رخ خواهد داد. اما می‌توان گفت که عموم مردم به اصولگرا یا اصلاح‌طلب بودن کاندیداها کاری نخواهند داشت؛ یعنی این ‌بار با توجه به مدل انقلابی، یک رجل اقتصادی را انتخاب خواهند کرد تا او با اندیشه اقتصادی فضای مخدوش اقتصاد را ترمیم کند. من احتمال می‌دهم‌ عناصر جدیدی وارد رقابت شوند تا کشور و البته مردم را بالاخره از تنگناهای اقتصادی نجات دهند.

حقیقت‌پور ادامه داد: اگر به ادبیات مقام معظم رهبری درباره انتخابات دقت کنیم، می‌بینیم که ایشان بحث انقلابی‌گری، حزب‌اللهی و جوان بودن را مطرح می‌کنند. به همین دلیل امیدوارم عنصرهایی پیدا شوند که فرا اصلاح‌طلب و فرا اصولگرا باشند تا بتوانند از همه ظرفیت‌ها برای کاهش مشکلات بهره گیرند. همان‌طور که در دفاع مقدس به یک مدلی رسیدیم که لشکرها و داوطلبان، ورای بحث‌های سیاسی، به خوبی مشکلات آن مقطع تاریخی‌مان را حل کردند.

او توضیح داد: همچنین باید تاکید کرد که نمی‌توان انقلابی‌گری را متعلق به یک طیف خاص دانست؛ مثلاً شهید قاسم سلیمانی چهره‌ای بود نه اصلاح‌طلب و نه وابستگی تشکیلاتی به اصولگرایان داشت. کشور دقیقاً به آدمی مثل ایشان احتیاج دارد و مردم به چهره‌ای مثل شهید سلیمانی رأی خواهند داد، اساساً باید گفت تنها راه برون‌رفت از بحران‌ها هم همین است و بس.

این فعال سیاسی اصولگرا اضافه کرد: امیدوارم چهره‌های انقلابی که در خود توانایی خدمت می‌بینند در انتخابات ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری کنند و بدانند که برای رأی آوردن و حضور در صحنه احتیاجی به حمایت از گروه‌های سیاسی فعال ندارند. مردمی که از هر طیف و سلیقه‌ای در تشییع شهید سلیمانی شرکت کردند در انتخابات هم بی‌توجه به جریان‌های سیاسی، به فردی انقلابی رأی خواهند داد.

منصور حقیقت‌پور در پایان گفت: باید زمینه را برای مشارکت بالا فراهم کنیم، چون همان‌طور که مشارکت بالا برای نظام امتیازی سیاسی و امنیتی محسوب می‌شود، مشارکت پایین وزن نظام را در نظام بین‌الملل سبک خواهد کرد.

کد خبر 536896

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    0 6
    احمدی نژادسلیمانی دیگراست
  • IR ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    0 8
    اقا من در انتخابات در صورتی شرکت می کنم که ارزانی دوباره به کشور برگرده خودرو به قیمت خودش برگرده و همینطور دلار و اجناس دیگه مردم روحیه زندگی رو از دست داده زندگی خیلی ها از هم پاشیده
  • US ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    10 1
    از این حرفهای شعار گونه تکراری : دیگر : حسابی ، مردم خسته شده اند. دیگر : با ظاهر سازی و شعار بیهوده : نمی توانند : مردم را قانع و راضی کنند و نگهدارند. دوره : شعارهای لاف زنانه غیر عملی پر طمطراق ، بسر آمده است. نفس مردم را شما : دم کلفتهای قدرت طلب بی عار دروغگو بژ ثمر : گرفته اید! واقعا که : باید ، فریاد کشید !
  • IR ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
    9 2
    چرافکر میکنید مردم قهر نمیکنند.اگر حکومت مردم را فراموش کند ،مردم چه تعهدی باید داشته باشند.